Hogyan tudom reklámoznia youtube csatornámat?
Figyelt kérdés
Facebook-on kívül hogyan tudnám reklámozni a csatornámat
A csatornán semmi minecraftot nem akarok csak gameplayeket.
köszi a válaszokat :D
csatorna: youtube.com/user/Captainasher24
#normális kérdéseket
2013. máj. 5. 20:40
1/3 anonim válasza:
A reklámozással messze nem mész, mert hiába jut el sok emberhez a csatornád, megnézik, de gyakorlatilag semmi nincs rajta ami miatt azt mondanák hogy na ez egy érdekes csatorna és feliratkoznak...
2/3 anonim válasza:
Én pl sosem reklámozta, de mégis egyre több és több a feliratkozó. A youtube csatorna az egy ritka hely amit nem kell reklámoznod úgyis rátalálnak, ha hasznos dolgok vannak rajta.
3/3 anonim válasza:
ahogy előttemszólók mondják. szerintem igazán kreatív egy vlog-al lehet az ember, vagy saját termékkel. a gameplay-es csatornákkal az a baj, hogy unalmas. jó esetben megveszed, egyéb esetben letöltöd, és játszol, bárki meg tudja csinálni, nem nézni kell. persze ezt bele lehet attól vinni. a legtöbb ember több lábon áll. például felhozom herby-t, mert ő tényleg jól felépítette az ismertségét először az anyád! sorozattal, amikor itthon még kevés ilyen stílusú animációs videó volt. aztán mivel érdekli az embereket, hogy ki is ő, elkezdett vlog-olni, végül mellékesként csinál gameplay videókat is, de például mögötte adja magát, ezért azokat a videókat is megnézik, nem sablonos. szóval ha mondjuk legalább egy vlog+gameplay tematikát követnél, már érdekesebb lenne és több embert vonzana, már csak a stílust kell eltalálnod, de ha jó és egyedi a humorod, általában bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!