Vezeték nélküli internet nem akar működni. Mit tegyek?
Körülbelül 1 hete újra lett telepítve a gépem (XP), azóta nem működik a wifi. Már beállítgattam mindent, ami szükséges, mégis megáll mindig ott, hogy a ,,Hálózati cím lekérése''. Halvány lila gőzöm sincs, hogy mit lehetne csinálni, nem vagyok gépzseni. A TP-LINK Wireless Client Utility mindig azt írja, hogy a jelerősség kiváló, mégsem tud csatlakozni. A router smc, a vezetéknélküli pedig TP-LINK.
Ja, és ha bemegyek a vezeték nélküli hálózat tulajdonságaiba, ott rámegyek a ,,Vezeték nélküli hálózat'' fülre, akkor sokszor eltűnik a pipa ,,A vezeték nélküli hálózatot a Windows konfigurálja'' mellől. Már beállítottam a ,,Szolgáltatások''-ban azt, hogy a ,,Konfigurációmentes vezeték nélküli hálózat'' automatikus legyen, de így is sokszor eltűnik.
Nem tudom, hogy még mit kellene beállítanom, hogy végre sikerüljön, de már nagyon elegem van belőle, legyen szíves valaki segítsen! A Google-n folyamatosan keresem a lehetséges megoldásokat, de eddig egyik sem sikerült még. Most a titkosítással szerencsétlenkedek, hátha valami sikerülni fog. Minden segítőkész hozzászólást már előre megköszönök!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!