Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok levelet írni a...

Hogyan tudok levelet írni a freemail kezelőjének, szerkesztőjének?

Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 21:52
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni a mappákba,2 napja azt írja ki: "próbáld 30 perc múlva,postafiók elérési hiba" .Akkor sem lehet belépni.
2013. júl. 5. 21:54
 2/6 Turismo ***** válasza:
Valószínűleg most karbantartás van és azért nem érhető el. Másnak is ez a problémája, mert egész sok embertől hallottam erről a problémáról!
2013. júl. 5. 22:27
 3/6 Lajos54 ***** válasza:
Nekem dél körül hibátlanul működött, és most is.
2013. júl. 5. 23:05
 4/6 Lajos54 ***** válasza:
Gondolom, területfüggő...
2013. júl. 5. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyanezen a területen a szomszédaimnak,rokonaimnak működik. A kérdésem továbbra is az,hogy hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a freemail kezelőivel ?
2013. júl. 6. 06:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Közben magamtól rájöttem ! Amikor töltés után megjelenik az a lap ,ahol a mappákba kellene belépni,ott rákattintottam a sugó kérdésre. Előjött több automatikus kérdés. Mindet kipróbáltam,egyik sem volt jó nekem.Ennek ellenére egyre rákattintottam és előjött egy kérdés: Megfelelő volt-e a válasz igen v.nem ? A nem -re kattintottam,előjött egy üres kocka :Írj nekünk felszólítással.Oda leírtam a problémát,válaszoltak is.meg is oldották.
2013. júl. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!