Valaki segít, aki fent van ncoron? (nem meghívó kell)
Én nem vagyok fent ,annyi kérdésem lennne,hogy aki fent van megnézné-e nekem,hogy van fent olyan torrent,hogy Majdnem megúsztam?
Angol nevén I (Almost) Got Away With It ,tévébe szokott menni,de sajnos nicns az az adónk :/
köszönöm a segítséged :) ...ezek szerint ncoron minden fent van,mert akárhor néztem sehol sincs :/
már csak egy meghívó kell :)
"ingyen" - mondja a második felhasználó akit lehet törölnek a reklám miatt: azért kunyerálsz pénzt a kommentekben vagy éppen zsarolod őket hogy pénzért cserébe segítesz. És egy olyan kedvezményre hivatkozol ami már rég nem él.
Kérdező, ne hagyd magad átverni. Megbízható ismerős által juss be, a többi csak a pénzed veszi el, vagy egy másolat-oldalra juttat be ahol semmi nincs.
Továbbra is kockázatos, 100 ajánlatból 99 átverés. Mivel felelősséggel tartozol a meghívottért, annak hozzá nem értése vagy nemtörődömsége miatt téged is kitilthatnak. Pont ezért egy idegen téged nem igazán mer meghívni, mert azzal a saját kitiltását kockáztatja. Ígérni bármit lehet, hogy 0-24 seedelni fogsz és szervered van, vagy más oldalon is jó az arányod, ha aztán valahogy mégsem úgy alakul ahogy te mondtad.
Mivel az oldal a legnagyobb, nem szeretne senki onnan törlődni, emiatt nem találsz meghívót csak úgy a neten.
Nem azt mondom hogy nincsenek önzetlen emberek, de rengeteg átverésbe fogsz belefutni a neten. Az oldal alapból tiltja hogy kereskedjenek a meghívókkal és ugyanúgy törli az összes tagot aki így kerül be vagy aki terjeszti a bejutást.
Legyen gyanús ha sms-t kell küldeni, az is ha nem .cc vagy .nu az oldal címe, vagy egyéb dolgot kérnek ami nem normális egy oldalra bejutásnál.
Miért nem gondolod át amit le akarsz írni, és egy válaszban azt megadod? Felesleges floodolni a kérdést egy mondatokkal.
A videó alatt pénzt kérsz azért hogy segíts. Ezt ha jelentik akkor téged ki is raknak az oldalról. Pont van egy ugyanolyan nevű felhasználó.
"Természetesen aki hajlandó fizetni a meghívóért, annak elengedem az "előélet" bizonyítási kötelezettséget."
"filmsx087: kérek egy e-mail címet és akkor arra küldöm a meghívót, te meg utána utald át a pénzt"
"Amúgy szerintem adhatnátok is valamit a meghívóért cserébe, mert már fogytán van. Nincs valaki, akivel meg tudnánk egyezni egy bizonyos összegben?"
Inkább húzd meg magad.
nC szabály:
"Tilos a meghívó árusítása, cserélgetése, valamint az ezekre tett bármiféle kísérlet (külső oldalakon is!)."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!