Tp-link tl-wr740n-es router. Nem sikerült csatlakozni, mi lehet a baj? Bőven lent.
Összecsatlakoztam a leírás szerint a kábeleket,aztán cd-ről indítottam és az jött ki az ellenőrzéskor:A hálózati kábel nincs csatlakoztatva. Ez nem igaz, pedig be van dugva rendesen minden kábel, és helyesen van.
Kép mellékelve: [link]
Nos az az ablak azt írja, hogy a routered WAN csatlakozójában nem érzékel kábelt.
A WAN csatlakozóból 1 darab van, ide kell dugni a szolgáltatótól érkező kábelt.
LAN csatlakozóból 4 darab van, egyikőjükbe kell dugni a számítógépből érkező kábelt.
Igazából nem is értem miért írja ezt ki neked, a beállításokat el lehetne végezni úgy is hogy a router és a számítógép van csak összekötve és a WAN-ban nincs semmilyen kábel.
Ha rákattintasz a feljövő hibaablakban az OK gombra akkor mit csinál? Kilép mindenből?
"aztán cd-ről indítottam"
No de mit???
Router beállítani kell, nem telepíteni. Olyankor egyik LAN csatlakozóval össze kell dugni a gép hálókártyájával, ha Internetet akarsz beállítani akkor nem baj, ha a bejövő kábel meg közben már a WAN-ba van csatlakoztatva.
Ha minden jól van 100%-ra, akkor jöhet a kábel csere.
Ahogy mondtad is úgy van bedugva mindent.
Ha ok-ra megyek akkor vissza megy. Továbbra ez a hibaüzenet.
Akkor próbáld meg beállítani a hozzá adott telepítő cd nélkül.
Egyszerűen beírod a router alján levő matricán található IP címet a böngésződ címsorába , feljön egy ablak ami kér felhasználónév / jelszótés az ugyancsak a matricán leírt felhasználónév és jelszóval be tudsz lépni a router beállításaihoz
Lényeg, hogy már be tudsz lépni a routerbe.
Milyen neted van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!