Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem nézik a videóinkat?

Miért nem nézik a videóinkat?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hete elkezdtünk haveommal youtube-ra videókat töltögetni. Szerintem kezdő létünkre egészen jó videókat csinálunk,de nem nézik őket :(. Szerintetek milyenek a videóink? Hogyan szerezhetnénk több megtekintőt? Előre is köszönöm a válasszokat! :) http://www.youtube.com/user/TheDisznoTHOR/videos

2013. jún. 29. 13:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért nem nézik: nem tudom, engem speciel nem érdekel, ki milyen ügyes double kill-ekkel szórakoztatja magát. De ez én vagyok, a kortársaid biztosan komálják ezt a stílust.

Egyébként nézik, csak kevesen. Majd rátalálnak.

Népszerűsítés: reklámozod hasonló témájú fórumokon. Vagy, ami YouTube specialitás, hasonló videókhoz adjátok hozzá a sajátjaitokat videóválaszba.

2013. jún. 29. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem nézik??

Talán mert ilyen videóból van fent vagy százezer és kevés embert érdekel az, hogy hogyan játszik a másik...

2013. jún. 29. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert szarok a videók.
2013. jún. 29. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
azért mert rengeteg van ilyen videóból, azt a double killt meg nem mondanám epicnek, a mások meg az hogy 2 hete kezdtétek el, ennyi idő alatt nem fognak észrevenni
2013. jún. 30. 01:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Mert pl.: nem vagytok se viccesek, és nem mondtok semmi érdekeset a játékokról, csak dedós hangon üvöltöztök, káromkodtok, mindezt magyarul, a videók képi minősége pocsék, és tele van az internet ilyen és jobb videókkal.

Nem rossz indulatból mondom, de akinek nem megy, az ne csinálja :(

2013. jún. 30. 09:36
 6/7 anonim válasza:
Mert még csak két hete töltöttétek fel, kevés videótok van, és még nem fedeztek fel titeket, ajánlom figyelmedbe a türelmet és mellesleg, az, hogy mennyien nézik a témától is függ, hogy az adott téma mennyire népszerű!
2013. jún. 30. 11:23
 7/7 sasikaa ***** válasza:
Na ja. Ha van elég kitartásotok, lehet bármi a vége. De javaslat. Eredetit kell alkotni. Egyedit! Egyedi stílus amit minden játéknál tartotok. Ja, és sok játékról csináljatok sorozatokat, mert 1-2 játék nagyon kevés, hogy valaki maradjon az oldalatokon, és ne csak 1 percig nézzenek titeket!
2013. jún. 30. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!