Hol nézik meg a face jelszavamat mikor el sem mentem?
Figyelt kérdés
akárhányszor változtathatom meg egy nap alatt ha ezen a gépen belépek mindig megtudja egyik családtagom hogy mi a jelszo..ez valami kémprogram lehet?2013. ápr. 23. 14:00
1/19 anonim válasza:
Egész pontosan: keylogger lehet a gépen.
2/19 anonim válasza:
Bezony. Keylogger, vagyis billentyű leütés figyelő. Futttass egy pár víruskeresőt, valamelyik meg fogja találni.
3/19 Golan Trevize válasza:
Csökkentett módban futtasd a víruskeresőt, másképp nagy valószínűség szerint nem fogja megtalálni.
4/19 A kérdező kommentje:
és a letöltött programoknál nem tudom megnézni??
2013. ápr. 23. 15:00
6/19 A kérdező kommentje:
igen..nem is láttam a letöltötteknél...milyen programot ajánlotok..esetleg ami van kémprigram azt valahogyan át tudnám venni h ne tudjanak jelszot csak én az övékét?
2013. ápr. 23. 15:09
7/19 Golan Trevize válasza:
HA rendesen beállították, akkor maximum leszedni tudod és másikat feltenni helyette.
8/19 A kérdező kommentje:
értem ...és mi lenne az a másik program?
2013. ápr. 23. 15:23
9/19 anonim válasza:
K.: ha a Google használata nem megy, akkor mégis hogy a szöszbe akarsz egy illegális programot használni? Honnan fogod tudni, hogy amit felteszel "ellenhekkelni" az csak neked rögzít és nem küldi el egy 3. félnek is az adatokat?
10/19 Golan Trevize válasza:
Abban, hogy mit és hogyan kellene telepítened, sajnos nem tudok segíteni, mert ezeknek a programoknak a használata törvénybe ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!