Bebece kérdése:
Segítség kéne mert shakes and fidget-ben elfelejtetem a jelszavamat, viszint ha rámegyek hogy küldje ki az e-mailomra nem engedi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tom hogy nem egy jó játék de egy elég nagy szintű kariról van szó igy kérlek segítsetek.
Az se érdekel ha hecker programmal de vissza kell szereznem.... Ha valaki tud segíteni valahogy majd meghálálom.
2013. ápr. 20. 18:25
1/4 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az e-mail változtatás miat nem engedi.
Mert kétszer váltotam e-mailt?
2013. ápr. 20. 18:43
2/4 anonim válasza:
Hát,valahogy emlékezz vissza,hogy mi is lehetett a jelszavad! Nekem a régi kedvenc Anime hősöm(10 éves voltam)
Lehet hogy neked éppen egy állat,barátod/barátnőd neve stb..
Hacker programot ne használj,mert igaz,visszakapod a karaktert,de utánna letiltják a fenébe:S Egyébként s?
3/4 A kérdező kommentje:
s8
2013. ápr. 28. 11:30
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz meglett!!!
2013. ápr. 28. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!