Hogy tehetnénk híresebbé a csatornánkat? [lent]
Figyelt kérdés
Csináltunk egy Youtube csatornát, és a videóknak én vagyok az operatőrje,szerkesztője. Tudtok valami ötletet,amivel ismertebbé lehet tenni? Úgy gondolom,hogy a videóink elég szórakoztatók,és nem unalmasak,tekintsétek meg őket ti is,és bármilyen Építő kritikát elfogadunk: )2013. jún. 25. 15:23
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és a csatorna: http://www.youtube.com/channel/UChGUqBr1YuAevsT-F9_aYPQ?feat.. [a képen nem én vagyok]
2013. jún. 25. 15:26
2/3 anonim válasza:
látom vásárhelyiek vagyok. :D amúgy szerintem ez nem az a kategória, ami nézettséget, népszerűséget hoz. ez az a privátszvéra, amit kb kisebb baráti körben lehet nézni, de szóval számomra például nem igazán szórakoztató. igazából mostanában inkább a vlogok a népszerűek. szóval mondjuk, ha a videókba belenyomnátok valami hülyeséget, meg beszélgetést, akkor lehetne belőle jót csinálni, de az, hogy egy napotokról egy pár videót összeraktok, és alá egy zenét, az úgy nektek jó újranézni, de másoknak unalmas lehet.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,evvel most nagyon sokat segítettél!:)
2013. jún. 27. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!