Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Help! Youtube videó előtt...

Help! Youtube videó előtt reklám! Hogy tüntessem el?

Figyelt kérdés
Amikor megnyitok egy videót lejátszik belőle kb. 2 másodpercet, majd utána leállítja és kirak egy reklámot. Ezt a reklámot ha átskippelem, akkor elindítja a videót, de utána 3 mp múlva újra megáll és elölről kezdi, tehát kb. ha elindítok egy videót kell még várni 5-6-7 mp-t,h az ténylegesen elinduljon. Hogy lehetne ezt megszüntetni??? Firefoxom van és letöltöttem hozzá az Adblock Plus-ot, ami szép és jó, csak az a baj,hogy nem eltünteti a reklámot, hanem csak nem mutatja, ezáltal ugyanúgy végig kell várni azt a néhány másodpercet...mit csináljak???

2013. jún. 23. 23:41
 1/3 anonim ***** válasza:

használj chrome-ot, nincs ilyen bajom.

arra is van adblock

2013. jún. 23. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám h ha egy vidinél bejön a reklám frissíts rá még 1 x v max 2x utána nem lesz beenne és megnézheted.

Én ezt szoktam csinálni, annyi h 1 másodperccel később nézed meg a vidit de nincs reklám.

2013. jún. 24. 01:30
 3/3 rumola ***** válasza:
adblock, vagy adblock plus firefoxon és chrome-on elérhető
2013. jún. 24. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!