Van ilyen Chrome addon?
Ami csak szimplán egy gombnyomással elmenti a linket ahol épp vagyok, és később visszanézhetem, hogy mik vannak elmentve.
Tehát ha nézek egy honlapot, de mondjuk sok a szöveg és nincs kedvem elolvasni, akkor csak egy gombnyomás legyen, hogy később visszataláljak.
Copypaste nem jó, mert "túl sok idő", oké, hogy csak pár másodperc, de azért csak kényelmesebb lenne.
Most pocket-et használok, de ez sem a legjobb, nekem tényleg csak egy olyan kéne, ami a linkeket menti el.
Előny, ha valahogy Android-dal is lehet szinkronizálni, és telefonomon is meg tudom nézni.
Azt tudom, csak én úgy használom a könyvjelzőket, hogy a leggyakrabban látogatott oldalak az URL alatt vannak elmentve, amiket meg csak ritkábban nézek azok a további könyvjelzőkben, és ezt nem akartam megváltoztatni, keverni a dolgokat.
Csak amikor elkezdtem írni ezt korábban, akkor eszembejutott, hogy egyéni kategóriákat is meg lehet adni, és akkor az tényleg ezt csinálja. Csak gyors egy ctrl+d-t és utána egy entert kell nyomnom, és meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!