Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan Lehet Facebookon...

Hogyan Lehet Facebookon Vírust Küldeni?

Figyelt kérdés
Ugy Lehet Küldeni Virust Facebookon Hogy Az Aki Küldi Ne Kapja Meg!!
2013. jún. 20. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
remélem ide senki nem ír
2013. jún. 20. 20:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Nyugi Nem Nekem Kell!!! Hanem Az Monták Nekem hogy Ki B**zásból Küldenek nekem eggyet!!! Én Meg Erre Rá Vágtam Hogy Ugy Se Mered MEr a Te Géped Is Elkapja!!!! Erre Mongya HOgy De Hogy Kapja!! Ezér Lennék Rá Nagyon Kiváncso Hogyan Is Müködik,
2013. jún. 20. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
attól, hogy van egy vírusos fájl a gépeden nem biztos, hogy meg is fertőzi. futtatni is kell sok esetben. ha a küldő nem nyitotta meg, akkor nem lesz vírusos a gépe.
2013. jún. 20. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Aki olyan hülye, hogy előre szól neked, hogy vírust fog küldeni, az hülye ahhoz, hogy vírust készítsen.

2. Mivel szólt neked, egész egyszerűen azt az embert ignorálod a továbbiakban. Bármilyen gyanús linket küld*, te nem kattintasz rá.

3. Merthogy ezek így működnek. Rákattintasz a linkre, ekkor települ mondjuk egy plugin a böngésződbe, ami a nevedben megosztja/elküldi ezt a linket az ismerőseidnek. Legalábbis ez a sztenderd, és már nem tudom hány ilyen hullám volt, de mindig milliók kapják be a csalit. Persze egy linken komolyabb vírust is küldhet, a vírus pedig elég tág fogalom.

Főleg olyanokra figyelj, ami (A) ismeretlen domain-t tartalmaz vagy (B) rövidített link, pl. bit[PONT]ly/ABC123.

2013. jún. 20. 23:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem én:D de nem tudni melyik néven lapul még az ismerőseim közt mert lehet őneki kamu fésze is!!! de őneki ahoz lekel szedni a vírust meg be linkelni mit tom én csetbe nekem ? és akkor én rákattintok és már el is kapta a gép?? bocs a sok kérdésért de tényleg értetlen vok ebben a témában xD
2013. jún. 21. 03:10
 6/6 anonim ***** válasza:

"de nem tudni melyik néven lapul még az ismerőseim közt mert lehet őneki kamu fésze is"

Kamu nevű embert már csak felismersz az ismerőseid között. Ha valakiről nem tudod, kicsoda, akkor nem fogadsz el tőle linket. Pont.

A link meg vagy üzenetben jön, vagy az idővonaladra kerül ki.

De felesleges ennyit paráznod.

2013. jún. 21. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!