Nem idegesit titeket, hogy a facebookon már alig lehet üzeneteket küldeni, mert a 90% nem érkezik meg feladónak?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 17:39
1/9 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Nem zavar, hogy rohadtul nem a Szerelem,szex témakörbe kéne írni? :D
2/9 anonim válasza:
Lehet a Facebook szűri már az üzeneteket, mert mindenki sok sz@rt küld állandóan egymásnak, és csak a szervert terhelik vele!
3/9 anonim válasza:
Nem. Nincs Fb-m(: És mégis létezem, és akit el akarok érni, elérem(:
5/9 anonim válasza:
én ugyanezt tettem, töröltem magam.
Ha valaki tényleg el akar érni és fontos vagyok neki az nem csak cseten meg emailban tud beszélgetni velem, hanem ha fontos vagyok elér telefonon.
6/9 anonim válasza:
Engem jobban idegesít az, hogy ennyi agyatlan van aki nem tudja elkülöníteni egymástól a kategóriákat...
7/9 A kérdező kommentje:
szerinted háyn választ kapok, ha máshova irok?
nyelvvizsgákkal kapcsoaltban is kérdeztem a megfelelő kategoriában, és jött 1 válasz, az se ért sokat.
2012. dec. 13. 17:45
8/9 anonim válasza:
De ha meg más kategóriába írsz akkor tényleg több lesz a válasz a hozzá nem értőktől, mert abba a kategóriába azok járnak akiket az a téma érdekel. Lehet hogy több rendőrrel találkozol, mint orvossal, de attól még ne a rendőrt kérdezd a vakbélműtétről. Remélem érted...
9/9 A kérdező kommentje:
szerinted a terhességükön aggódó tinik nem a facebookon lognak egész nap? teljesen kompetensek és érintettek a témában
2012. dec. 13. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!