Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok belépni így a...

Hogyan tudok belépni így a Routerembe?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy hete egy portot engedélyeztem a router kezelőfelületén belül és lelassult tőle a net. Ma beléptem a router kezelőfelületébe és hülye módjára kitöröltem vagy 3 kitörölhető dolgot. Valószínűleg olyat is ami kell a hálózat kiépítéséhez is. Rebootoltam, ilyesmi és jó is lett a net, újra gyors lett, viszont rá pár órára egyszer csak elment a net tf2 játék közben és azóta se jött vissza. Nem tudom belépni még a 192.168.1.1-be se. Reseteltem a modemet, a routert és semmi. Másik gépről sem enged be, nyilvános hálózatot érzékel, de nem tud rá csatlakozni. Megnéztem, hogy ha közvetlenül csatlakozom a netre, router nélkül, akkor jó, a wifi-t se tudja sugározni a router rendesen, sugároz, csak nincs net. Hogyan tudnám megoldani a dolgot? A routeren a kis fogaskerék passog. A hálózatnál próbáltam beállítani a TCP/IPv4 nél a maszkot/dnst/átjárót/ipt, de nem jó így sem. Segítsetek kérlek. Köszönöm

2013. jún. 20. 20:15
 1/1 anonim válasza:

[link]

[link]

Amúgy a router dobozába kell h legyen minimum angol nyelvű leírás, soknál van autómatikus telepítés is de én a böngészőset preferálom, írj ha nem megy.

2013. jún. 21. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!