Routerembe szeretnék belépni és beállítani, de ez valahogy lehetetlennek tűnik, ja és internet se ártana a másik gépre, de az se akar valahogy összejönni, magyarán: túl nagy a kusza, valaki segítene?
A böngésződ legfelső sorába írd be, de csak ezt: 192.168.1.1
Ekkor előjön a TP-Link ablaka. Az első ablakba beírod a Routeren található nevet és jelszót. Aztán rámész a Quick setup-ra, itt látod, hogy a kapcsolat típusa PPPoE, next, itt megadod az internetszolgáltatótól kapott nevet és jelszót, next és finish. Itt látod a kapcsolatodat. A networknál látod a gép IP-címét és egyebeket.
igen ezt már kismilliószor beírtam meg még 2.1 meg 0.1 el is de semmi, 1x bejött valahogy egy ipconfig/release után, de akkor meg nem fogadott el semmilyen jelszót (admin+admin,admin+1234,tp-link+admin)
A fura, hogy tegnap volt net mind a 2 gépen, de most csak a laposon van. A másikon meg még délelőtt a torrenten láttam a seed/peer listát de se le se fel nem töltött, egy oldalt meg képtelen volt behozni a böngésző. szóval teljesen tanácstalan vagyok. Szerintem a routerrel lesz gond, de lehet van megoldás csak még nem jöttem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!