Tirexinek mi az igazi neve?
Figyelt kérdés
Olyan kíváncsi vagyok,vagy legalább csak a keresztnevére xD. valaki szerint Róbert. Igaz ez?2013. jún. 19. 01:56
2/14 anonim válasza:
En meg arra lennek kivancsi, hogy ez a kerdes mit keres a Szamitastechnika kategoriaban.
3/14 anonim válasza:
Én meg arra lennék kíváncsi tirexi mit keres a divatkompúteres 11évesek között!
4/14 anonim válasza:
Ezt az oldalt arra szokták használni az emberek, hogy segítséget kérjenek. Ennyire unatkozol?
5/14 A kérdező kommentje:
Mennyi hülye ember van itt is...Magyarország így szeretlek...
1.Azért Számítástechnika mert mégis csak ahhoz van köze. Meg az internetre rakja fel a videóit. Mégis hova írjam?! Szerelem,szex?...
2.Nem is ismersz. Honnan veszed hogy 11 vagyok? 17 évesek már nem is nézhetik a videóit?
2013. jún. 19. 10:43
6/14 A kérdező kommentje:
Egyébként meg "amit máshol nem mertél itt megkérdezheted". Tőle úgysem fogom megkérdezni,mert nem válaszol.
2013. jún. 19. 10:45
7/14 anonim válasza:
ÉN 15 éves vok én s nagyon szeretem a viedójit am meg az egyik Crysis3 -as vidijébe mongya h facebookon fenvan de nem jelöl visza senkit de talán a neve meglesz ha keresed ha meglesz a neve az engem is érdekel am neked meik vidi volt a kedvenced?
8/14 anonim válasza:
Kérdező ezt a kérdést a "szórakozás" nevű kategóriába...
Egyébként ki ez a noname videós akiről beszélsz?
9/14 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest,hogy 15 éves vagy,nem igazán tudsz írni :D
Egyébként a kedvenceim a BF3 mikrofonos gameplayek.
2013. jún. 19. 22:00
10/14 anonim válasza:
Am én jól írok csak nemtom mért öszekeverte ez a weblap pedig normálisan írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!