A Freemail megbízható levelezőoldal?
Figyelt kérdés
Gyakran tapasztalom, hogy levélküldés közben kommunikációs hiba, egyéb hibák jelentkeznek. Érdekel, hogy a Freemail, az elküldés gomb megnyomása után, ha nem írt ki hibaüzenetet, minden esetben elküldi a feladónak a levelet?
Ez azért érdekelne, mert hallottam, már róla, hogy megbízhatatlan levelezőprogram. HA ez így van ajánlanátok esetleg más levelezőprogramokat?
2013. jún. 14. 16:20
1/7 anonim válasza:
Megmondom az őszintét, a freemail egy ótvar szar.
2/7 anonim válasza:
Ja és ha valami normálisabbra vágysz, akkor gmail.com, outlook.com, ymail.com
3/7 anonim válasza:
Gmail.com -ban még sosem csalódtam. Én is ezt tudnám ajánlani.
4/7 anonim válasza:
A FreeMail hulladék, ezen nincs mit szépíteni.
Talán a legjobb alternatíva a GMail(.com, mert a GPortál is akar egy szeletet a tortából a .hu-val)
G.
5/7 anonim válasza:
Én is a Gmail.com-t ajánlom. A freemail leveleidet meg át tudod irányítani rá. (Levelezőprogramnak a mozilla thunderbird-t)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. jún. 15. 20:43
7/7 anonim válasza:
Bár tényleg jó a gmail, de azért van még alternatíva bőven:
pl.
yahoo.com
citromail.hu
gmx.net
myway.com
és néha a mailinator.com sem jön rosszul (bár ez nem hagyományos e-mail szolgáltatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!