Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit lehet megtudni az IP...

Mit lehet megtudni az IP címből? Nem lehet valahogy "letiltani", hogy ne lássák?

Figyelt kérdés
Lakhely, telefonszám, teljes név...? Ugye nem?! Mert akkor gáz van :|
2009. okt. 10. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Attol függ, hogy kinek. A rendőrség meg tudja mondani a nevet, címet, ha valami bűncselekmény miatt elkéri ezeket azadatokat a szolgáltatódtól. "Sima" emberek nem tudják meg IP cím alapján a lakcímedet. Elrejteni el lehet, ha proxyn keresztül netezel, persze ekkor meg a proxy azdája adhatja ki a rendes IP cimedet, és ott vagyunk, ahol előbb.
2009. okt. 10. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőt a pontos lakcímre értettem, a várost valószínőleg bárki be tudja azonosítani.
2009. okt. 10. 18:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszi. Nem nem követtem el bűncselekményt:D Csak egy barátnőmmel szivattunk egy srácot az évfolyamból, az meg azt mondta, hogy "gratulálok, de ebből a beszélgetésből (msn-en beszéltünk) simán kiszedtem az ip címeteket. úgyhogy pár nap múlva várjatok vendégségbe :)"

és ha kiderül, amiket írtunk neki... háát nem tudom :S

csak az a baj, hogy a gépemre nem tudok védelmező programokat lementeni, mert valami baja van :S...

2009. okt. 10. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Figyu, ő is csak szivatott. Az életbe nem fog megtalálni... Ez biztos.
2009. okt. 10. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy az IP alapján megtalálna, ugyanis a net szolgáltatód csak nagyon indokolt esetben (pl. bűncselekmények utáni nyomozás) adhatja ki, már ha kiadja. Ugyanis Pl. a warez razziák során sem szokták kiadni az IP-ket, hiába kérik a hatóságok. Ezt szolgáltatója válogatja.
2009. okt. 10. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú köszi... ettől lenyugodtam:) Nah akkor várom a házunkhoz... :D
2009. okt. 11. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!