Valahogy nem lehetne letiltani az ilyen válaszadókat, akik így válaszolnak "ööö"?
Figyelt kérdés
2007. dec. 27. 13:21
1/6 anonim válasza:
Ööö...Szerintem olvasd el, mi áll a szóban forgó 3 betű után. Lehet, hogy valami értelmeset írnak??? Mindenesetre én még ilyen kezdetű választ nem olvastam itt. :)))
2/6 anonim válasza:
Azért az sem kutya, aki halmozza az írásjeleket, vagy csupa nagybetűvel ír. Vajon beszélni is így szoktak?
4/6 anonim válasza:
ööö... hogy lehet irásjelekkel beszélni? "ez jó vót kettöspont kisvonal zárojel zárójel zórojel" ???????????????????????????????????????????
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, de azokat is ki lehetne tiltani aki bármilyen kérdésre azt írják. "Terhes vagy".
6/6 anonim válasza:
Meg az összes tinit a 18+ topikból, valamint az összes embert, aki negatív IQ-val rendelkezik és képtelen helyesen írni a saját anyanyelvén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!