Milyen a digi net?
Figyelt kérdés
Megvagytok vele elégedve? nem szokott sokszor elmenni?Melyik a jobb a vezetékes vagy a műholdas(parabolás)?2013. jún. 12. 22:43
1/7 anonim válasza:
szerintem zsír, k*rva gyors, néha van kihagyás de hol nincs? megéri
2/7 anonim válasza:
20/10-es van, évek óta. A karbantartásokat leszámítva mindig hozza ezt a szintet. :-)
Egyszer volt, hogy meg-megszakadt, de másnapra javították.
Egyszer meg 100/100-al jött, ami nekem tetszett, de aztán megijedtem, hogy a végén még kiszámlázzák, és inkább bejelentettem. :-)
3/7 anonim válasza:
Arra ügyelj, hogy kétfajta net van. Van a gyors kábelnetes (LAN), arra nem nagyon láttam panaszkodni embert, illetve van a modemes, amire viszont nagyon is.
4/7 anonim válasza:
Műholdas internetnél meg általában csak downlink (azaz letöltési) irányban van forgalom, uplinkhez kell egy másik előfizetés is. Egyébként meg nagyobb távolságok miatt nagyobb a késleltetés is, interneten telefonálni, játszani műholddal nem lehet.
5/7 anonim válasza:
Nekem is 20/10-es, LAN-os DigiNet-em van, teljesen meg vagyok vele elégedve. :)
6/7 anonim válasza:
Szintén 20/10 digi, évek óta. Teljesen elégedett vagyok vele. Eddig egyszer volt vele probléma, de azt is hamar megoldották.
7/7 anonim válasza:
az 5. és 6. válaszolót tudnám ismételni. 2009 februárja óta vagyok a cég ügyfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!