Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A T-Home azért drágább a...

A T-Home azért drágább a DIGI-nél mert minőségibb szolgáltatást nyújtanak?

Figyelt kérdés
Még pénteken felhívtam egy pár szolgáltatót hogy mit tudnak ajánlani a címemre és a DIGI valamilyen LAN internetet mondott és még azt is mondták hogy a leggyorsabb csomagjuk csak 4700 Ft ami elég jól hangzik nekem. A T-Home meg 4190 Ft-ot mondott a legkisebb csomagra ami már nem hangzik olyan jól. Miért ilyen nagy az árkülönbség a két szolgáltató között? A T-Home jobb szolgáltatást nyújt a DIGI-nél és ezt meg kell fizetni? Szerintetek melyik szolgáltatót válasszam?

2013. máj. 20. 12:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha internetről van szó, mindenképp DIGI.

A DIGINET legnagyobb csomagja 80/25 Mbps, ami 10MB/s-os le és 3,125MB/s-os feltöltést biztosít.

Ez mindenre elég neked, torrent, direct letöltések, live streamelés stb...

Nekem még soha nem volt gondom a DIGI-vel.

2013. máj. 20. 12:36
 2/11 Emberek ***** válasza:
már nem azért, de nekem meg a T-Home-os nettel sem volt gondom sohasem. nagyjából mindig hozza azt a letöltési sebességet, amit tud, legyen az torrent direct letöltés (kivéve az online stream, ahhoz nem elég :( )
2013. máj. 20. 12:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Én egyértelműen a DIGI-t javasolnám.

Nekik van a legjobb ár/érték arányú internetszolgáltatásuk Magyarországon. :)

- R*hadt nagy sávszélesség (nekem BaseNet csomagom van, szinte mindig megvan a kínált 40/20Mbps)

- Jó ping (bix.hu 2-4ms)

- Nincs forgalmi korlát (!!!) (4-5TByte adatforgalmat csinálsz havonta? Le se sz*rják...)

- Nincs UPC-stílusú torrent korlátozás

- Nincs kéthavonta bedöglő optikai/kábelmodem

- Nincs hűségidő, így ha mégis nagyon sz*r, könnyen lemondhatod.

Szerintem mindenképpen próbáld ki. :)

2013. máj. 20. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:

régen volt digim, most t-home van.

a diginél a tv műsorok állandóan elmentek és csak a hibaüzeneteket irta ki a tv. ezért váltottunk t-re. a t home tv egész jó, mindig van adás. nekem 7es net van tőlük ami csak néha 5-10 percre hal meg (heti 2-3 alkalom).

a diginél egy kisebb viharban nm lehetett tévézni, a t home tányéros tévénél meg csak a nagyon nagy viharban megy el az adás.

2013. máj. 20. 13:22
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor ha nincs hűségidő először kipróbálom a DIGI-t ha az nem jó akkor jön a T-Home. :)
2013. máj. 20. 13:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Tévét nem kérek a DIGI-től. A TV már 5 éve a UPC Directnél van és ott is fog maradni még jó darabig.
2013. máj. 20. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát nálunk (Pest megye) a UPC egy nagy rakás ... állandóan elmegy az internet kapcsolat és sz.rtak a fejünkre de váltottunk digire 1 év alatt még egyszerese szakadt meg az internet és olcsóbb is!
2013. máj. 21. 13:19
 8/11 anonim válasza:
Offolok: van olyan a diginél, hogy tv + net csomag? Melyiket érdemes választani?
2013. máj. 24. 18:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Van!
2013. máj. 24. 18:37
 10/11 anonim válasza:
A T-Home szolgáltatásai azért drágábbak, mert a Magyar Telekomnál magasabbak a fizetések és az egyéb juttatások (az egyszerű beosztott alkalmazottól a felsővezetőkig egyaránt), és ugye azokat vmiből biztosítani kell. :)
2013. jún. 10. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!