Mi van most az rtlklub.hu/most oldallal? 3222-es hiba. Ha a lejátszóval lenne gond, akkor a reklámot sem játszaná le. Régebbi műsorokat sem érek el.
Figyelt kérdés
Próbáltam több böngészővel, frissítettem a silverlight-ot.2013. jún. 10. 23:03
1/12 anonim válasza:
"Az RTL Most videóit júniustól az új Silverlight 5.0 lejátszóval lehet lejátszani. Letöltés".
2/12 A kérdező kommentje:
Kb. 100-szor letöltöttem már. Egyéb ok?
2013. jún. 10. 23:13
4/12 anonim válasza:
Firefox-szal hibamentesen megy.
Próbáld csökkentett módban a böngészőt, hátha valami plugin összeakad.
5/12 anonim válasza:
Kód: 3222 -
"Ez a hibakód akkor jelenik meg, ha a lejátszó nem tudja elérni a tartalmat. Lehetséges, hogy nincs meg a gépen az un. policy fájl. Ebben az esetben érdemes wireshark-ot használni".
Ezt megmagyarázná valaki? Silverlight NEM fut Chrome alatt.
6/12 anonim válasza:
Hát ez úgy rossz,ahogy van! El se indul a Firefox-ban, Silverlight 5.1 bővítmény van benne, a gépen a legújabb Java, Adobe Flash Player és Shockwave Player. És stabil, fizetős védelem, Windows is valódi. Mi kéne még ezeknek?!
7/12 A kérdező kommentje:
Ja, és be is vagyok jelentkezve. Eddig tudtam nézni, most meg nem... Szal mi lehet? És hol lehetne ezt jelezni nekik???
2013. jún. 10. 23:29
8/12 anonim válasza:
T. RTLKLUB! A szerveretek hulladék! De legalább ne hirdetnétek ezerrel az RTLMostot! Regisztrációval, GYIK minden pontja rendben SEM működik!
10/12 anonim válasza:
Mozilla Firefoxban van NoScript, ez letiltotta. ERROR. Vagyis szerverhiba lehet. Sőt, az oldal Instantként jelent meg először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!