Tp-link tl-mr3220 reuter hiba. Nem sugároz jelet ha telefonnal rácsatlakozok. Mi lehet a gond?
erősen kevered a dolgokat,
mert ha a gépednek jó a routerrel a kapcsolata,
-akkor a te telefonod beállításai a rosszak,és nem az a baj,hogy megszűnik a netkapcsolat,
azt elfelejtettem leírni hogy amikor a telefonon elmegy a wifi akkor a gépen is!
már frissítettem a telefonont, és a ruteren is csináltam egy frimware frissítést de a probléma megmaradt.
én kipróbálnám a dolgot egy kölcsön routerrel,
és ha annál nem csinálja ezt,
akkor a te routered, kuka,
kölcsön ruterrel sajnos nem tudom kipróbálni mert az enyém 3G ruter, és 3G modemmel használom. vezetékes netem nincs.
viszont neteztem már a telefonommal más wifijéről többször is és még nem volt gond. sőt ismerőseim is szoktak netezni a wifimröl a saját telefonjukkal és még akkor sem volt gond. CSak akkor nem jó ha az én telefonommal próbálok meg netezni az én ruteremröl. vagyis ezt nagyon kifogtam...
hát én nagyot csalódtam ebben a márkában, nekem eddig csak gondom volt vele!
egyébként én ezt a problémát úgy oldottam meg hogy vettem mellé egy olcsó d-link router-t, és így tudok a telómmal is netezni
az baj hogy nem azonnal derült ki ez a probléma, hanem kb két héttel a vásárlás után, sajnos addigra viszont már teljesen elkeveredett a garanciája.. :/
nem sejtettem hogy később még gond lesz vele
A Mercury Magyarország a hivatalos disztribúció. Kérdezd meg tőlük mi ilyenkor a teendő. Nekik az összes szériaszám regisztrálva van elvileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!