Melyik TV + Internet szolgáltatásra érdemes előfizetni?
Ahogy az elozo hozzaszolo irta.Csak annyit tennek hozza hogy a kabeles tv tudtommal biztonsagosabb mint a muholdas mivel az ha jol tudom idojaras fuggo.
Ha mindket szolgatato elerheto (Digi, Upc) akkor a Digi-tol minimum a 40/20-as net valamint az UPC-tol a digital bronz melyet meg ki lehet boviteni csomagokkal ha erdekel.
Ha aDigi elerheto csak akkor Tv-t a 2800-Huf-ost ajanlom.
Ha az upc elerheto akkor a Fiber Pover 25-os netet vegyed a bronz digital tv-vel.
Ha husegidot irsz ala elmeletileg vihetetd magaddal de ez elegge...hm km elmeleti.
Mivel tobb problema is felmerul:
1.Ahova mesz nem elerheto a szolgaltatas te meg husegido miatt fizetsz mint a katonatisz a semmiert.Kulon bonusz ha elfelejtik az uj cimre kuldeni a szamlat.
2.A foberlo nem engedi bevezetetni az amugy elerheto szolgaltatast.
Ezen problema elkerulese erdekeben a mobil internet a nyero....igaz draga meg lassu a kabeleshez kepest de ha van terero fuggetlen vagy a foberlotol.
Kerek zold pacsit.:)
Nem jutottam előrébb, csak okosabb lettem. :(
Jelenleg mobilnetezek (Vodafone/14GB adatforgalom/7315Ft).
Ezt szeretném lecserélni korlátlan kábelnetre, de a főbérlőtől nem akarok ekkora "szívességet" kérni, hűségidőt meg az említett herce-hurca miatt nem írok alá, ráadásul a DIGI a mi utcánkban pont nem érhető el... még, úgyhogy egyelőre marad a mobil.
Köszi a választ! ;)
Van meg a T-home mint valasztasi lehetoseg de elegge draga ha husegido nelkul akarsz szerzodest kotni.
Ha megis bevalalnad akkor a Netmania L -et vennem mint internet szolgaltatast , valamint a tv eseten vagy IP tv-t vagy kabel tv-t es azon belul a csaladi csomagot kernem....
Csakhat mint irtam huseg ido nelkul eleg draga kb 12 eezer huf a ketto.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!