Az RTLtől kapott copyright youtube értesítőm soha nem évül el?
Figyelt kérdés
Nemrégiben csináltam kritikát egy showder klubos adásról és a legdurvább szankciókban részesültem.
Majdnem mindent meg vontak tőlem amit csak lehet,ez az első figyelmeztetésem, nincs mellette más,még sem tudok mit csinálni.
Mikor szűnik ez meg?
2013. jún. 10. 19:35
1/7 anonim válasza:
jókérdés. amúgy paródia miatt nem kaphattál volna ilyen szankciót.
Persze a jutyub sajnos osztogatja, minden sz.rért.
példa:
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de azért elég durva hogy gyakorlatilag örvényt sértenek mivel a fair use szabályai szerint jártam el.
2013. jún. 10. 21:27
3/7 anonim válasza:
panaszold be jutyubembernél, hátha. mondjuk ha nem vagy pró angolból, gondolom nem sok esélyed van rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán,pláne annyira nem hogy jogi szak szavakat használjak angolúl.
Meg kicsit félek hogy az rtl-nek adnak igazat...
Még is ők fizetnek én meg csak egy user vagyok...
2013. jún. 10. 21:50
5/7 anonim válasza:
ja, csak tudnám akkor mire verik magukat, hogy "fair use" elbírálás megy náluk, holott baromira nem így van. nem is értem.
Válts Vimeóra, vagy ilyesmi :)
6/7 anonim válasza:
Segítek!
Írd le mi van a levélben!
(admin4911)
7/7 A kérdező kommentje:
A youtubenak nagyobb a felhasználó bázisa sajnos:S
2013. jún. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!