Wifi probléma, kinek volt már? (bővebben lent)
Az internetet Wifivel használom.Mostanában jelentkezett a probléma,hogy a laptop felcsatlakozik az internetre, a jel mindig nagyon jó(nálam ez 4-es erősségű az 5ből)
Pár perc internethasználat után,teljsen belassul az internet,sokszor nem tudja megjeleníteni a weblapokat,pedig a jellel nincs baj.
Töröltem már az előzményeket,cookie-kat,mindenfélét. Torrent nem fut a háttérben,semmilyen letöltés sem. Ha csak egyedül használom az internetet,szintén előfordul a probléma.A barátom laptopján pedig tökéletesen megy.
Az enyémen is tökéletesen ment, de most már pár perc után használhatatlan és ált.ban ha újraindítom a gépet,akkor utána megint jó egy kis ideig.
Mi a baj?
na tessék és már megint kezdi.
Mindenen jól működik a net wifivel,csak ezen a gépen nem.
wifi ki be kapcsolása sem javít rajta.
Teljesítménynél mit jelent az,hogy lapozófájl 556MB, de van amikor 640MB-t mutat.
CPU használat 37% vagy 40-45re felugrik.
Fizikai memóriánál pedig az összes memóriát már nem sok választja el a rendelkezésre állótól. Kb. 40.000
Már lemezkarbantartóztam is az sem jó. Mi a baj ezzel a laptoppal ...
Hálózatnál azt írja hogy a vezetéknélküli hálózathasználat
0,5% 0,3% ,
felhasználó csak én vagyok.
Nincsenek fogadott adatok
Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.
Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése később.
Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsolatot.
Nincsenek fogadott adatok
Nem sikerült betölteni a weblapot, mert a szerver nem küldött adatokat.
Íme néhány javaslat:
A weboldal újratöltése később.
Hiba: 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): A szerver adatok küldése nélkül lezárta a kapcsol
Akkor gondolom XP van a gépen.
A Feladatkezelőben a Fizikai memória résznél
-Összes memória: ami fizikailag a gépben van (500ezer körüli érték 512MB-ot jelent, 1millió körüli 1GB-ot)
-Rendelkezésre álló: amit a rendszer nem használ, vagyis ami szabad. Az a jó ha minél nagyobb (az Összesnél persze nem lehet nagyobb) de ha 100ezer alá esik akkor érdemes memóriát bővíteni.
A Lapozófájl annyira most nem érdekes, a Fizikai memória kiegészítéseként használja a rendszer.
Nézd meg légyszíves: Win billentyű + Pause billentyű együttes lenyomására megjelenő ablakban alul kiírja milyen CPU és mennyi RAM van a gépben. Írd ide.
Ha a szomszéd routerére csatlakozol, attól még lehet, hogy az ő gépe megy és ha torrentezik akkor a te netkapcsolatod is sokkal lassabb lesz.
A hibaüzenetre itt már adtak valamiféle választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__26..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!