Miért írja a utorrent, hogy "lemez túlterhelt 100%"?
Főleg akkor mikor új torrentet adok hozzá, de néha máskor is.
Utorrent 3.3-at használok.
A hard disk sentinel azt írja, hogy a lemez állapota hibátlan. A HDD-m wd caviar green 1 tb.
Tudnátok nekem segíteni, előre is köszönöm.
Azt jelenti hogy a lemez használatban van, mert az új letöltött adatok írása történik. Azért 100%, mert a cache megtelt és a többi adat várakozik a létrehozásra miközben más adatot épp ír az eszköz.
Amikor az összes adat létrejön akkor a hibaüzenet is eltűnik. A cache vagy átmeneti tár méretének növelésével elvileg ki lehet iktatni ezt a hibát, de maga a felirat sem jelzi azt hogy probléma lenne, csak hogy az eszköz dolgozik.
Itt vannak hasznos tanácsok: [link]
A cache méretét fel kell emelni 32MB-ról amennyire gondolod, én maxra emeltem, az 3.3-ban 1800MB. Állítottam még a diskio.coalesce_write_size -on, hogy dupla legyen, meg rendszergazdaként indítottam a programot, hogy a Windows ne kesselje ezen felül a lemezre írást valami kisebb cache mérettel. Tölteni ugyanúgy relatív lassan tölt ahhoz képest, hogy a LAN bírna gigabitet, de legalább nem írja a hibát. Majd nézek valami táposabb torrentet, aztán tesztelem, eddig 10MB/s, amit max hozott, itthoni hálón meg 85MB/s körül ment ezekre a szutyok HDD-kre a nagy fájlok írása, úgyhogy biztosan tud még ennél többet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!