Az uTorrentel mit csináljak mikor kiírja hogy "A lemez túlterhelt 100%" és annyira belassul a letöltés hogy nemigaz?
Nem bírja a winchester a dolgot, nekem is szokta csinálni.
- Fogd vissza a letöltési sebességet (mondjuk ne 3MByte/s-al töltögess, csak 500KByte/s-el)
- Kapcsold be az "Állományok előre lefoglalása" funkciót (Beállítások -> Beállítások -> Általános)
- Töredezettségmentesítsd a winchestert
A lemeznek meg sem kottyan a terhelés, a proginak van bugja.
Prioritást valós idejűre állítva azonnal kiírja a több 100 MB-ra duzzadt cache-t is és rendben dolgozik tovább. Mivel így ha a progi befagy kifagyaszthatja a gépet célszerű csak 1 CPU magot adni az uTorrent-nek. (win XP 32it)
A vinyónak semmi baja.
Én is szórakoztam vele vagy 2 hónapot.Mindig hagytam frissíteni az utorrentet a legújabbra.Ez a baj.Az újak bugosak.(lehet azóta már kijavították,de jelenleg a 3.3-as bugos.)Nincs tökéletes megoldás, csak 1!
Egy régebbi utorrent használata.Nekem CSAK ez oldotta meg 100%-osan. 3.0-ig teszteltem a régieket,de az már külalakban nagyon hasonlít a 3.3-ra, így az maradt.
Win 7 Ultimate 3.3.1 uTorrent alatt nekem is a fenti hibákat produkálta,megspékelve a memória túlterhelésével(50-70%)és a HDD fizikai túlterhelésével.
Töröltem 3.3.1-et és felraktam a 2.2.1-et.
Nincs lemez túlterheltség,memória letöltés alatt is max 30%, a HDD is egyenletesen,csendesen dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!