A YouTube Kedvenc videók listájáról hogyan törölhetem a [Törölt videó]-kat?
Figyelt kérdés
Néhány videót régen bejelöltem, hogy a Kedvencem, de azóta törölték a YouTube-ról (gondolom szerzői jog miatt, vagy a feltöltő meggondolta magát). Viszont a "nyoma" még ott van: ha rákattintok, azt mondja, hogy "Ez a videó nem érhető el. Sajnáljuk". Bosszant, hogy a Kedvencek lejátszási listáról nem tudom ezeket kitörölni (azt mutatja, hogy van 5 videó a Kedvenceim között, pedig valójában egy sincs.)2013. jún. 7. 16:34
1/4 Dawe93 válasza:
Ennek az a legegyszerűbb módja, ha rákattintasz a Videókezelőre, majd a listában a Kedvencekre. A videó előtt lévő négyzetet kipipálod, majd a fent lévő Eltávolítás gombbal törlöd.
Remélem tudtam segíteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos a videó előtt nincs ott az a kis négyzet, nincs mit bejelölni (a nem törölt videóknál ott van...). Csak egymás alatt az 5 szürke téglalap látható a három pöttyel, a bal felső sarkában a sorszám, mellette pedig az, hogy [Törölt videó].
2013. jún. 9. 23:46
3/4 Dawe93 válasza:
Hmm, pedig nekem ott van, ahogy lennie kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Hmmm, igen, szerintem is ott kéne lennie...
Már csak az a tippem, hogy várok néhány hetet, és lehet hogy egyszer csak eltűnik ez a nyom. Mindenesetre ismét köszönöm a választ.
2013. jún. 11. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!