Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-Link TL-WR841N router...

TP-Link TL-WR841N router probléma?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap vásároltam egy, a címben megjelölt modemet, a régi, MSI 54Mbps modemem helyére, de az a problémám vele, hogy sehogy sem tudom működésre bírni. PPPoE internettel rendelkezem a T-Home-nál, minden adatok tökéletesen beírtam, de a router nem hajlandó felkapcsolódni a T hálózatára. Firmware frissítés megvolt, a hiba továbbra is fennáll. Kérlek segítsetek!

2013. jún. 7. 10:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
PPPoE-n csak azt írja ki, hogy Connecting, nem csinál semmi egyebet, ezzel ellentétben az MSI azonnal csatlakozik és minden tökéletes. Nem értem mi lehet a baj, minden jó helyre kötök be, a felhasználónév és a jelszó is megegyezik. Dynamic IP-vel is próbálkoztam, az sem járt sikerrel. Ha Auto Detect-re megyek, azt írja ki, hogy Static IP-t kellene beállítanom, de a T-s csatlakozásnál nem állandó az IP cím...
2013. jún. 7. 13:23
 12/13 anonim válasza:
lett megoldás a problémára? most én is ebben a helyzetben vagyok :S
2014. szept. 6. 16:56
 13/13 P.O.C. ***** válasza:
Ha csak modemet használod, kell még külön csatlakozni a felhasználónév és jelszó párossal vagy azonnal van net?
2014. szept. 6. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!