Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » TP-Link TL-WR841N router...

TP-Link TL-WR841N router probléma?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! A minap vásároltam egy, a címben megjelölt modemet, a régi, MSI 54Mbps modemem helyére, de az a problémám vele, hogy sehogy sem tudom működésre bírni. PPPoE internettel rendelkezem a T-Home-nál, minden adatok tökéletesen beírtam, de a router nem hajlandó felkapcsolódni a T hálózatára. Firmware frissítés megvolt, a hiba továbbra is fennáll. Kérlek segítsetek!

2013. jún. 7. 10:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elírtam, az MSI 54Mbps szintén router!
2013. jún. 7. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem Te egy routert vasaroltal nem pedig modemet, a bejovo internet es a router koze kell egy modem. A regi msid valoszinuleg modemes router volt, de a tplink nemaz.
2013. jún. 7. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Egész pontosan mit és hogyan állítottál be?
2013. jún. 7. 10:22
 4/13 anonim ***** válasza:

MSI is router van egy D-Link modem előttük.

Beállítása:

Network - WAN menüpont.

- WAN Connection Type: PPPoE/Russia PPPoE

- User Name: valami@t-online.hu

- Password: jelszavad

- Confirm Password: jelszavad ismét

(Többi alaphelyzetben marad)

Alul [Save] gomb, majd [Connect].

Felhasználónév és jelszó, a szerződésen van.

2013. jún. 7. 10:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Egy Huawei EchoLife HG850a modem van előtte, ugyanis ez osztja szét az optikai kábelről jövő jelet a TV-hez és a géphez az internetnek. Az MSI-ben lévő PPPoE adatokat beírtam a TP-Linkbe, Connect On Demand (Idle: 15), de sehogy sem akar összejönni... :/
2013. jún. 7. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha minden adat tenyleg jolvan beirva akkor a router keszen van. Probald meg a huaweit ujrainditani, huzd ki a tapot fel percre es dugd vissza lehet hogy az zavarodott meg.
2013. jún. 7. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
No egy pillanat. Eddig a kérdésedből az jött le, hogy itt a DSL betárcsázás nem megy, de ez - ha jól értem - nem is DSL, ergo a modem folyamatosan a neten lóg, csak épp a router nem szórja szét a netet. Vagy rosszul érzékelem? Kipróbálni viszonylag egyszerű, fogsz egy szem hálózati kábelt és közvetlenül a modemre dugod a gépedet. Ha van net, akkor a router beállításaival (vagy magával a routerrel) van a probléma.
2013. jún. 7. 11:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Ez a Huawei EchoLife HG850a egyben router is, csak nem WiFi képes.

Ha a WiFi miatt kell, akkor a router kapcsolata DinamicIP.

DHCP -t ki is kapcsolhatod.

2013. jún. 7. 11:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Dynamic IP-vel is próbáltam, de úgy sem akart működni, de az MSI bezzeg tökéletesen működik PPPoE-val, arról írok most is...
2013. jún. 7. 11:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Valami nagyon nem kalács ott...

A modemed egyben 4portos router is, és a neki kéne kezelnie a hálózati kapcsolatot.

[link]

2013. jún. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!