Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SPEEDTEST - oldalak. Miért...

Neuhauser László kérdése:

SPEEDTEST - oldalak. Miért nem működik egyik se nálam?

Figyelt kérdés

Hali

Bárki másnál nézem, 5 - 10 - 20 Mbites internettel perfektül jelzi az adatátvitel sebességét

Amíg nekem 20 - as netem volt, addig nálam is jól jelezte

Most 50/5 Mbit - esem van, a letöltést egyik se jelzi normálisan

Akadozva felmászik nagynehezen 4-5 Mbit - ig, aztán a legvégén 3-400 (!) - ra felugrik, és a végeredmény is 350-360 Mbit lesz

A feltöltést rendesen jelzik, 4-5 Mbit - et mérnek

2013. jún. 7. 08:24
1 2
 11/11 Lajos54 ***** válasza:

Amit utoljára linkeltem, az elvileg 100-ig mér. Sajnos, nálam csak olyan 21-22 körül van (többször, több alkalmazással mérve), méghozzá a névleges 20-ból :)

Tehát panaszkodni nincs okom. Viszont nem tudom megnézni, mit lépne magasabb sebesség esetén.

Persze ettől még lehet, hogy nem jól működik, de bármi más előfordulhat. A hálózati kártyától kezdve a már említett tűzfalon, víruskergetőn át, akármi megbolondíthatja a mérést.

Az viszont jó, hogy legalább "amúgy" rendesen működik a net. Csak tudom magamról, hogy az ilyesmi, ha nem is bosszantja, de legalább piszkálja az embert.

2013. jún. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!