Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom elmenteni az...

Hogyan tudom elmenteni az előzményeket? Be lehet állítani úgy, hogy elmentse a számítógép egy mappájába? Mozzilát használok.

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy mostanában a párom rendszeresen törli az előzményeket. Ezt úgy vettem észre, hogy vissza akartam keresni egy pár nappal ezelőtti weboldalt az előzményekben, és üres volt.

Megkérdeztem, hogy miért törli?! Erre zavarba jött, és azt mondta, azért hogy ne foglalja a helyet a gépen ------- ez elég hülye magyarázat szerintem.

2013. jún. 6. 21:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha privát módban böngészik akkor eleve nem is készül, ha kutakodni kezdesz utána akkor rájön hogy ezzel egyszerűbben megoldja.

Az előzményeket ne úgy képzeld el, hogy van egy szöveges dokumentum és abban tételesen felsorolja neked a böngésző a látogatott oldalakat, amit szabadon kimenthetsz bárhová.

Alapból ha a párod törli az előzményt akkor nincs mit elmentened. A törlés előtt nem készül duplikáció belőle, hacsak nem odáig elmész hogy kémprogramot futtatsz. Az ilyen megoldás már egyenes út egy vitához ha egymás háta mögött megy a nyomozás, vagy ürügye vagy oka lesz a kapcsolat felbomlásához. A titkolózás-lebukás már az első lépcsőfok ami megtörtént. Ha nincs bizalom ezt megbeszélni akkor... úgyis vége lesz. Vagy egy hülye vita miatt az internet kapcsán, vagy amiatt a háttértevékenység miatt ami az interneten történik.

2013. jún. 7. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!