Már ciki helyesen írni az interneten, vagy mi?
általában én próbálok helyesen írni, kivéve a nagybetűk, és a kijelentő mondatot záró jelöléseket, egész egyszerűen lusta vagyok használni őket. kivéve ha hosszabb szöveget írok egy bekezdésben: akkor a mondatokat el szoktam választani egy ponttal(általában)
amúgy meg ez a divat, és ezért
mots mi balyod a hejes írásommal ?????? nekem tőkéleteesn megfelelte meg ne maygarazzáll belle !!!!!
Amúgy nem, nem ciki! Sőt, én vígan vágnám a baltát bárkihez, akinek olyan helyesírása van, mint amilyet feljebb szemléltettem.
G.
Engem pedig, az tud felhúzni, mikor egyesek, ilyeneket írnak,"megtudom csinálni", "meglehet enni". Na, ezektől, kiráz a hideg.
Kedves Második!
Te önmagadról írtál.
Csak 1x felejtetted el, kitenni a vesszőt, a többi helyen kitetted, csak nem oda, ahova való.
Ja, és arra is allergiás vagyok, amikor valaki, megszólítás, pl. köszönés után, pontot, vagy, vesszőt ír.
Általában akkor tévesztik el, ha sietnek vagy retardáltak, és egyszerűen nem olvassák vissza mit publikálnak.
Nekem van blogom, ahol nem 1x leírtam hogy, diszlexiás vagyok. Erre valami 12 éves odabassza nekem hogy, inkább agyi bajom van mint diszlexiám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!