Miért lassul be a netem, amikor felkapcsolódik a szomszéd?
Figyelt kérdés
vezeték nélküli, rúterrel megosztott a net és nem lophatja.2013. jún. 3. 14:43
2/11 anonim válasza:
Mert akkor már ketten használjátok a sávszéleséget.
3/11 pinkpancser válasza:
Ha nem lophatja, akkor hogy csatlakozik fel? És ha felcsatlakozik, akkor miért csodálkozol ha lassul?
4/11 pinkpancser válasza:
Esetleg ha mégis lopja akkor megoldás lehet ha ő felcsatlakozik, te meg bevered az arcát. Megyint rácsatlakozik, megint bevered. Harmadjára nem fogja lopni.
5/11 A kérdező kommentje:
nem az én hálózatomra csatlakozik fel hanem a sajátjára. elvileg vett nemrég egy nagyon komoly modemet.
2013. jún. 3. 15:14
6/11 anonim válasza:
Ha neki van saját, az hogy függ össze a tiéddel?
Vagy te tőle lopod?
7/11 A kérdező kommentje:
nem, neki is van meg nekem is. mégis amikor felkapcsolódik az enyém belassul. ez az amit nem értek.
2013. jún. 3. 15:21
8/11 anonim válasza:
Akkor ezt a szolgáltatódal beszéld meg,mert ezt úgy hivják aggregáció.
9/11 A kérdező kommentje:
akkor tovább megyek, a lenti gépről, ahonnan jön a net rúterrel, ott nem lassul be. csak fent nálam.
2013. jún. 3. 16:08
10/11 P.O.C. válasza:
Tehát ha jól értem, akkor neked van lent egy számítógéped ami vezetékesen csatlakozik a Wi-Fi routerhez, és te meg fent csatlakozol Wi-Fi -n keresztül és belassul a neted ha a szomszédod is netezik?
Mert ha így van a Wi-Fi csatornaváltás megoldhatja a problémát, ugyanis lehet a szomszédod kütyüje is Wi-Fi -s és azonos vagy túl közeli csatornán vagytok, ergo bezavarjátok egymást. Illetve pontosabban, csak elnyomja a te Wi-Fi hálózatodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!