Másnál sem megy az ncore?
Figyelt kérdés
Minden futatott torrntem piros délután óta,az oldalt megse jeleníti a böngésző,hibát,ír,hogy a távoli kiszolgáló nem található,ugye csak karbantartanak?2013. máj. 31. 20:11
11/25 A kérdező kommentje:
Ha tiltottak is volna ami meglepő lenne a rangom után,akkor még maga a felületeknek bekéne jönnie,két torrent oldal egyszerre tilt,kicsit gyanús...
2013. máj. 31. 20:36
12/25 anonim válasza:
T-home-os vagyok, és nekem sem jött be egész nap, sőt a torrentek is inaktívak:\
13/25 anonim válasza:
Valami gebasz lehet nálad rendesen.
Nem tudok mire gondolni,nem is értek úgy hozzá.Szolgáltató nem tiltja le,miért tiltaná..
Futtass le egy malwarebytest,mert már kitudja nem-e felkerült valami a gépedre amiért ez van.
Illetve töröld a sütiket,előzményeket a firefoxba vagy ccleaner progival... Ezek után sem lesz jó,akkor nem tudom,hátha valaki tud valamit...
14/25 anonim válasza:
Folyt.: És DIGI-s vagyok,nincs problémám.
15/25 anonim válasza:
12-es vagyok, van egy rossz hírem, proxy alól bejön, tehát esélyes, hogy a szolgáltató blokkolta:\
16/25 anonim válasza:
Nálam is piros a seed délutántól, és se a bithumen, sem az ncore nem jön be, ismerősöknél megy, akik nem a t-home-nál vannak...
17/25 anonim válasza:
Marha jó most már lehet fizetni a net mellé a VPN-t is...
18/25 anonim válasza:
ha ez így marad, akkor bekaphatják, szerencse, hogy csak egy évet írtam alá
20/25 A kérdező kommentje:
Boci jó,mi a jó büdös joggal tiltogatnak oldalakat le,lassan már az időjárást se nézhetjük meg...Ezért fizetek havi ezreket a szolgálatónak,ba..zák meg.De azt hiszik ettől majd nem töltünk le,vpn,a jövő zenéje sajnos.Mi lesz a következő lépésük a gec..knek betiltják a videót,dvd-t,vinyóról vinyóra másolást.
2013. máj. 31. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!