Másnál sem működik az nCore?
Figyelt kérdés
Vagy az én készülékemben van a hiba?2009. dec. 5. 17:36
1/11 anonim válasza:
Nem a tiédben van a hiba . Nekem sem jön be az oldal
2/11 anonim válasza:
nekem sem,de miért?Ez a leghasznosabb oldal...:(((((((((
3/11 A kérdező kommentje:
vazzz....remélem minél hamarabb megjavul :S
2009. dec. 5. 17:44
4/11 anonim válasza:
igen, valamiért beadta a kulcsot szegényem
7/11 anonim válasza:
Nem müxik nekem sem, még most sem!
8/11 anonim válasza:
Hivatalosan is megerősítjük, hogy a tegnapi razzia egyik "áldozata" az nCore volt.
Pontos részleteket még mi sem tudunk, találgatni pedig nem szeretnénk. Az oldal jövőjéről elképzeléseink vannak, azonban konkrétumok hiányában azok még nem publikusak.
- Pánikra semmi ok, nem dőlt össze a világ. Töltsétek hasznosan az nCore mentes időszakot, menjetek ki a levegőre, sportoljatok.
- Semmiféle gyűjtést nem szerveztünk és nem is fogunk szervezni, ne küldjetek pénzt senkinek ilyen célból.
- Jelenleg ez az oldal (nCore blog - [link] a hivatalos információforrás, ami itt nem jelenik meg az csak találgatás, spekuláció és nem tőlünk származik. Bármiféle információ az oldal esetleges újraindulásáról ITT fog napvilágot látni, sehol máshol.
10/11 anonim válasza:
Mivan már megint az ncore-al? nem jön be :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!