Utána szoktál járni egy valós hírnek tűnő körlevél valóságtartalmának, vagy automatikusan továbbküldöd?
Figyelt kérdés
Nem a poénokra gondolok természetesen, hanem amikkel riogatják az embereket, meg a pénzkéregetős dolgok.2009. okt. 6. 14:07
1/13 anonim válasza:
Nem , automatikusan TÖRLÖM őket .
2/13 anonim válasza:
alapból soha nem küldök tovább körlevelet, kivéve ha fennhangon nyerítek tőle, mert vicces. amúgy a többi (kisgyerek eltűnt, állatmenhely, stb.) nagy része (99%) KAMU, a maradék 1%-on meg azzal nem segítesz, hogy körbeidegesíted az ismerőseidet.
3/13 anonim válasza:
A körleveleket a gmail automatikusan vágja be a SPAM-be én pedig törlöm. Még soha nem küldtem tovább ilyesmit. (nem szeretném ismerős embertársaim gépét, idejét, idegeit ilyennel terhelni)
4/13 A kérdező kommentje:
Iwiw-en szoktak a volt iskolatársaim - akik máskor meg se keresnek - küldözgetni, törlöm, addig jó, de újabban már visszaküldöm nekik a kutatási eredményt, hogy miért kamu.
2009. okt. 6. 14:28
5/13 anonim válasza:
én a notórius körüziseket törölni szoktam az ismerőseim közül, mert nincs időm/kedvem megtéríteni őket. általában nem is szoktak túlzottan hiányozni utána érdekes módon :) ugyanez igaz az Üzifal-floodolókra is, de az már más téma.
6/13 anonim válasza:
a körüzenet egy baromság. száradjon le a keze annak aki kitalálta!!
7/13 anonim válasza:
Ne küld tovább, vagy ha mégis, az összes előző email-címet töröld belőle. Nem biztonságos, innen lopják a spammerek az email-címeket.
8/13 A kérdező kommentje:
Én nem küldöm tovább.
2009. okt. 6. 23:43
9/13 anonim válasza:
Szerintem tök felesleges visszaküldened a kutatási eredményeidet, akik továbbküldik sose olvassák el. Legjobb ha befenyíted őket, ha még1x ilyet küldenek, akkor letiltod a tőlük érkező leveleket.
Nekem bejött, azóta spam vonalon van az ismerős.
10/13 anonim válasza:
Köremilezés folyt két éve, munkahelyi gépem olvastam, de civil zöld dolgokról volt szó. A továbbküldések miatt három embert rúgtak ki, mert a munkahelyén is olvasták a kémek. Nekem akkor még nem volt itthon netem. Száradjon el a keze és fulladjon meg, aki kitalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!