Hogyan tudom beállítani hogy az interneten automatikusan tárcsázza be magát ha a gépet elindítom?
T-home vezetékes internetem van és engem zavar hogy minden egyes alkalommal újra kell tárcsáznom. Megesik néha hogy véletlenül belekattintok a jelszó mezőbe és akkor kereshetem a szerződést hogy vissza tudjam írni.
Win7-em van a gépem z már próbáltam hogy Vezérlőpult-internet-beállítások-kapcsolatok és ott az van bejelölve hogy automatikus csatlakozás ha nincs hálózati kapcsolat. De mégsem csatlakozik fel automatában nekem kell a kis ikonra kattintani és csatlakoztatni.
Lehet kicsit zavaros voltam de nem vagyok egy számítógépzseni......
Hát ezt én sem tudtam megoldani sehogy, aztán úgy alakult, hogy több gép lett itthon, ezért vásárolva lett egy Wifi router, így most megoldódott. A röhely az egészben az, hogy ezt kb az összes Linux alapból tudja és indulás közben megcsinálja.
Egyébként ha a jelszó mezőbe kattintasz, akkor szerintem csak le kell mégsézni és akkor nem kell újraírnod a jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!