Fontos! Facebook!?
Figyelt kérdés
Fontos! FB! A problémám a következő: facebook oldalam van, ami eléggé eltérően működik, mint a profil, és bizonyos okból kifolyólag ki kellett próbálnom egyik barátnőmön hogyha letiltom akkor tényleg nem engedi-e írni ( ezt egy másik személynél gondoltam alkalmazni a jövőben, de mint kiderült nem is lett volna hasznos, hisz pont én nem tudok kapcsolatba lépni vele, de barátnőm tud írni, tehát ennek a funkciónak nem sok értelme van). Mikor rámentem a tiltásra próbaképpen írta hogy az adatvédelmi beállításoknál tudom amjd feloldani, úgyhogy gondoltam egyből vissza tudom majd állítani. A probléma hogy sehol sem találok ilyen részt. Az oldal szerkesztésénél van egy ilyen hogy letiltott személyek megjelenítése, teljesen erre utalva, de nem ad ki találatot. úgyhogy fogalmam sincs hol lehetne megoldani, elég jól megcsináltam, pedig úgy tűnt tényleg könnynen visszaállítható. Ha valaki tudna segíteni és ért a fb odlalhoz azt nagyon megköszönném, elég fontos lenne hogy újra tudjak kommunikálni ott barátnőmmel. Előre is köszönöm szépen.2013. máj. 28. 00:24
1/1 anonim válasza:
A letiltott személy neve mellett van a feloldás arra kell rá kattítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!