A facebook-ra most már csak telefonszám ellenőrzéssel lehet regisztrálni?
Figyelt kérdés
Másnak is kéri a telefonszámot aki mostanában regisztrált?2013. máj. 27. 23:16
1/12 anonim válasza:
Természetesen nem kötelező megadni. Katt a kihagyásra!
2/12 A kérdező kommentje:
De nálam nem volt ilyen lehetőség.Mindenáron azt akarta,hogy adjam meg a telefonszámomat:(
2013. máj. 27. 23:33
3/12 anonim válasza:
és az neked miért baj? nagyon nem bírom ezt az üldözdési mániás társadalmat. nekem már rég meg van adva, ugyanis biztonságban érzem magam, ha két lépcsős sms kódos azonosítással léphetek be...kisebb az esélye, hogy valaki illetéktelen hozzáférjen a profilomhoz ellenben még senki nem hívott fel azzal, hogy a facebook-on látta a telefonszámomat...ami mellesleg el is van rejtve...szóval mi a gond?
4/12 A kérdező kommentje:
Az,hogy én meg az ilyen embereket nem bírom,mint amilyen te vagy!
2013. máj. 28. 13:59
5/12 A kérdező kommentje:
Semmit nem lehet csinálni azon a kib***tt facebookon,csak ha fizetsz nekik!
2013. máj. 28. 14:03
6/12 anonim válasza:
irónikus, hogy én mindent meg tudok csinálni, amit szeretnék, pedig egy fillért nem fizettem nekik :)
7/12 anonim válasza:
jah, és regisztrálj google+-ra, ha nem tetszik, senki nem kötelez a facebook használatára.
8/12 A kérdező kommentje:
Regisztráltam oda is,és az ba**ogat ilyen meg olyan figyelmeztetésekkel,csak az a baj vele,hogy ott még kevesen vannak,nem elég elterjedt.
2013. máj. 28. 15:39
9/12 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a probléma. Kéri a számot, hogy oda küldhessen egy kódot, amit be kell írni.
10/12 anonim válasza:
+1... Számot kér, és nem enged tovább, sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!