Ha az MSN Windows Live fiókom használom Skype fiókként, az MSN fiók törlésével a Skypra sem lehet utána bejelentkezni?
Amikor először léptem be a windows live ID-vel, akkor lett belőle Skype név is vagy kb. így van.
Utána már akkor is be tudok lépni ezzel az email címmel és jelszóval ha különben törlöm a netpassportot (windows live ID-t)?
Vagy akkor az is elveszik?
Tehát akkor a windows live id csak addig működik skype accountként is, amíg nem kerül törlésre a windows live id.
Nem lesz belőle önálló skype account?
Újra felmerült egy kérdés.
A Microsoft fiók (Hotmail e-mail cím) újra regisztrálható 30 nap elteltével.
Ha valaki beregisztrálja újra az általam korábban használt e-mail címet és elkezdi Skype-ként használni, akkor fogja látni az én korábbi Skype partereim, beszélgetéseim?
Vagy a "Skype" tudja, hogy ez már új Microsoft fiók csak ugyanaz a felhasználónév mint az előzőnél?
Egyáltalán a Skype fiók törlődik-e ha törlöm a Microsoft fiókot?
Nem összekapcsolás történt. Skype-on soha nem regisztráltam, csak a @hotmail.com -os Microsoft fiókommal jelentkeztem be mindig Skype-ra.
Köszi!
A skype webes profiloldalán szerintem szétkapcsolható a két fiók. (Nem mondom biztosra, mert nekem külön volt sokkal korábban skype fiókom.)
ott elvileg lesz olyan, hogy kapcsolat megszüntetése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!