Szerintetek a Skype a Windows Live Messenger funkciói nagyrészit át fogja venni?
Mint például a emotion sounds ami az egyik kedvencem 2900+ hangom gyűlt össze az elmúlt évek során.
Vagy a hangulat jelek amik akár animált gifek is lehetnek.
Közös kép megosztás,hang klipp felvétel megosztás ...stb
Szerintetek nyújt ilyeneket majd a Skype? Vagy csak azért vásárolta fel Microsoft az MSN-t hogy multi platformon elérhető legyen (még több profit) és a felhasználók igényeit figyelembe se veszik.
Nem fogja.
És Skype úgy sz*r ahogy van:\
A leírtakból látszik, hogy még nem használtál skype-ot.
Vannak animált hangulatjelek. Eddig is voltak.
Fálj megosztás is volt mindig is.
A Skype mindig is sokkal jobb volt, mint az msn.
Először is, kérlek ne itélj.
Skypot kellően ismerem, külföldről magyarországra indítottam video hívásokat és vice versa.Nyugatra és keletre is.
Maga a fő szolgáltatás egy nagy kalap szar. Úgy ahogy van.
És én már akkor használtam a skypot mikor gyerekcipőben járt.
De most hogy a Microsoft átvette,nos... csöbörből vödörbe.
Animált gif eket én magam készítek CS6 Flash el és msn be importálom. Szintén a hangokat Sony Soundforgeval edit majd import. Skype egyiket sem adja. Közös kép album nézegetés és video nézés a partnerrel szintén nem kínálja. És ezek csak a fontosabb elemek.
Ilyesmiket nem lehet es nagy valoszinusegel jovobebsem fogjak ugy megcsinalni,hogy lehesen.Ez nem messenger mar hanem skype.
Pontosabban gagyi skype.Ez van ezt kell szeretni,ra kenyszeritik az embert.Meg ket honapig elvezhetitek az msnt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!