Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon belehet állítani,...

Facebookon belehet állítani, hogy valaki ne lássa, hogy megnéztem az üzenetet amit küldött nekem?

Figyelt kérdés
Amikor elküldünk egy üzenetet,akkor az üzenet alá ki van írva például,hogy "látta:19:30",ha megnézi az üzenetet.Nem akarom,hogy valaki lássa,hogy megnéztem-e az üzit amit nekem küldött,ezt belehet állítani?és ha igen hogyan?

2013. máj. 26. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, de ha nem vagy fent, amikor ír, akkor kapsz e-mailt, és abban is el tudod olvasni az üzenetet, úgy pedig nem írja ki, h láttad.
2013. máj. 26. 21:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. máj. 26. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Persze azt be kell állítanod, hogy kérsz e-mailt.
2013. máj. 26. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

De beállíthatod simán. Most próbáltam ki.

Kattints az üzenetek jelre, lenyílik a lista. A legalján van egy szöveg, hogy az Összes megtekintése, arra kattints rá.

Így kapsz egy hosszabb listát, de megjelenik minden névnél mikor fölé viszed az egeret a Megjelölés olvasatlanként és az Archiválás funkció is (egy kis kör meg egy x).

Ha megnyomod a Megjelölést olvasatlanként, akkor ő is úgy látja, hogy még nem olvastad.

2013. máj. 26. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2013. máj. 26. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!