Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek a blogomról?

Mi a véleményetek a blogomról?

Figyelt kérdés
még pár éve írtam egy naplót egy 15 éves lányról. úgy döntöttem, blogba teszem. mit gondoltok az első részről? írjatok véleményt vagy ide, vagy oda, köszönöm :)
2013. máj. 21. 18:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :P
2013. máj. 22. 21:00
 12/17 anonim ***** válasza:

63%

A kérdezőn még lehet, de rajtad már nem lehet segíteni...

Nyomoronc vagy, és az is maradsz.

Ezt most nem a blog miatt mondom, csak simán a személyiséged az ami romlott.

Dehát ilyen nyomorékból mint te is kell egy.

2013. máj. 23. 16:14
 13/17 anonim ***** válasza:

De szerencsére nem unatkozom egyedül, mert társulsz hozzám, nem? :) Mondjuk biztos tudod is, hogy milyen vagyok, meg nem mintha nem sz.rnám le a véleményedet amúgy. Pláne, hogy rohadtul nem kérdeztem. (mielőtt megmondanád a frankót, de, a kérdező kérdezte a véleményünket.)

Amúgy tényleg, ki kérdezte a sz.ros véleményedet? Írtam, hogy légyszives, te....51%-os biztos nagyon intelligens emberke írj már rólam pár szót?... Nem úgy tűnik. Na akkor meg szépen maradj csendbe!

2013. máj. 23. 18:38
 14/17 anonim ***** válasza:
16 évesen elég gáz, hogy lécci-zel. de te tudod, te blogod:D
2013. máj. 31. 11:01
 15/17 A kérdező kommentje:
lécci akadjatok le erről a "lécci témáról", köszi :D
2013. máj. 31. 22:27
 16/17 kérdezzfelel válasza:
Most nem mindegy, hogy tizenhat évesen léccizik vagy sem? Ha akar, akkor léccizik, ha meg nem, akkor nem. Ha tudnátok, hány felnőttet ismerek, aki léccizik és olyan a helyesírása, hogy egy nyolc éves javítja ki a hibáit? (jó, túlzás, de komolyan elég gáz...) Amúgy meg a rózsaszínnel mi a baj? Az is egy szín. Ennyi. Van, aki a kéket nem szereti, van aki a zöldet, de van aki mindkettőt imádja. A blogról: szerintem is elég unalmas, bár nem nagyon olvastam bele. Olyasmi, mint a többi ilyen blog, egy napló egy fiatal lány életéről,aki szerelembe esik. Azért dicséret jár, hogy nem egy jó kislányt tettél bele, hanem egy olyat, aki lázad és bulizik, mert már kezd elegem lenni az állandó könyvmoly-szerencsétlen kombóból. A kinézete annak ellenére is, hogy a színeket nem nézem elég rossz, mert elég keskeny a kép. Remélem hasznos volt a válaszom és, hogy nem zavar a negatív kritika.
2014. márc. 16. 17:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát ez bezárt.
2014. júl. 12. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!