Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik az Explorerem?

Miért nem működik az Explorerem?

Figyelt kérdés

10-es Exp. Beírok valamit a címsorba (pl google.hu) Enter és semmi nem történik. Mintha nem is "dolgozna". De ezt csinálja minden más címmel is.

Net jó, operán vagy chromeon megy simán.

2013. máj. 18. 06:44
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Akkor hagyd a fenébe az Explorert.
2013. máj. 18. 06:51
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Gratulálok, egy új vírus érkezett a gépére.

Megoldásért keresse fel hackerét, vagy kérje ki illegális OS terjesztőjének tanácsát.

2013. máj. 18. 06:51
 3/9 A kérdező kommentje:
Értelmes válasz esetleg?
2013. máj. 18. 06:54
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Telepítsd újra legális forrásból az OS -t, egy aktív víruskergetővel mindenek előtt.

Ha tört OS akkor a loaderbe integrált kiskapukon át, bekerült a gépedbe egy spyware/malware/adware/troja.

Senki nem fogja kitalálni mit állított el randszereden.

Vagy megszokod és használsz mást, vagy legalizálod a rendszered, és szoftvereid, és kerülöd a tört játékokat, programokat.

2013. máj. 18. 07:07
 5/9 A kérdező kommentje:
A windowosom (7es 64 bites) rendes eredeti. Nem másolt, nem letöltött, semmi fekete program. Rendes, eredeti, gyári microsoftos dvd. Az Expl meg az ami ehhez járt.
2013. máj. 18. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Valamelyik vírus mégis haza vágta az internet expolert.
2013. máj. 18. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
2013. máj. 18. 10:53
 8/9 anonim ***** válasza:
10%
Mi a f...-ért használsz te explorert?
2013. máj. 18. 12:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Az esetek 99%-ban operát vagy chromeot használok, de van néhány SAP-s oldal ami csak expl-re van optimalizálva. (De a kérdés szemponjából szerintem ez lényegtelen.)

Ráküldtem a gépre a ComboFix-et, visszaállítottam az expl alapbeállításait, frissítettem, most megy.

2013. máj. 18. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!