Miért nem működik az Explorerem?
10-es Exp. Beírok valamit a címsorba (pl google.hu) Enter és semmi nem történik. Mintha nem is "dolgozna". De ezt csinálja minden más címmel is.
Net jó, operán vagy chromeon megy simán.
Gratulálok, egy új vírus érkezett a gépére.
Megoldásért keresse fel hackerét, vagy kérje ki illegális OS terjesztőjének tanácsát.
Telepítsd újra legális forrásból az OS -t, egy aktív víruskergetővel mindenek előtt.
Ha tört OS akkor a loaderbe integrált kiskapukon át, bekerült a gépedbe egy spyware/malware/adware/troja.
Senki nem fogja kitalálni mit állított el randszereden.
Vagy megszokod és használsz mást, vagy legalizálod a rendszered, és szoftvereid, és kerülöd a tört játékokat, programokat.
Az esetek 99%-ban operát vagy chromeot használok, de van néhány SAP-s oldal ami csak expl-re van optimalizálva. (De a kérdés szemponjából szerintem ez lényegtelen.)
Ráküldtem a gépre a ComboFix-et, visszaállítottam az expl alapbeállításait, frissítettem, most megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!