Miért nem reagál a router semmire?
Tp link wr740n routerről van szó. Néhány hónapja vettem, eddig tökéletesen működött, de pár napja akadt vele egy kis gond. Konkrétan bármit csinálok nem reagál. Nem továbbítja a netet sem kábelen a gépnek, sem wifin keresztül.
A képen látható, hogy az első két jel világít, aztán a 4. kimenetet jelző led, miközben semmi sincs bedugva. Bármit csatlakoztatok bárhova mindig ez a három jel világít. Pár napja volt ilyen probléma, néhányszor ki be kapcsolgattam, áramtalanítottam és beindult, de most ez nem segít. Próbáltam a reset gombot is. Arra sem reagál. PC-n a menüben nem tudok belépni, hisz nem érzékeli a routert, mert az nem küld jelet, ergo olyan mintha be sem lenne dugva. Mit tehetek?
Nagyszerű. Akkor ez biztos? Nem lehet megjavítani?
Még érvényes a garancia.
"Nagyszerű. Akkor ez biztos? Nem lehet megjavítani?
Még érvényes a garancia."
Figyi. A TP-Link -ek cseregaranciások, nem úgy kell elképzelni hogy leadod valahova, majd hetekig vársz a javításra. Egyből cserélik új készülékre miset kiderül, hogy a hiba garanciális.
Elve fel kellett volna villanni a Wi-Fi lednek, mivel a TP-Link -nek alapból engedélyezve van a a Wi-Fi -je. Ott valami komoly gáz lehet, amit nem tudsz házilag elhárítani. Próbáld meg a resetet ezekkel a módszerekkel:
"Áramtalanított router --> benyomjuk a resetet, nyomva tartjuk --> áramot adunk a routernek, továbbra is nyomjuk a resetet --> mikor felvillantak a LED-ek egyszerre, elengedjük; Bekapcsolt router --> nyomva tartjuk a resetet --> mikor felvillantak a LED-ek egyszerre, elengedjük. "
Ha ez után is csak ez a 3 led lesz aktív, mehet is vissza gariba.
Köszönöm a válaszokat! Egyébként benne van a kérdésben a típus "Tp link wr740n"
Nem reagál sehogyan a reset gombra, próbáltam minden módon.
A garanciával kapcsolatosan pedig az a helyzet, nálunk Ukrajnában ha azt mondják garanciális akkor van egy minimális esélyed arra, hogy tényleg az és használható is :D Mindenesetre természetesen megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!