Hogyan lehet pénz keresni egy bloggal?
Érdekes témák = Sok látogató = Kiadható reklámfelület.
Vannak erre szakosodott cégek is, legismertebb talán a google adsense.
www.google.com/adsense
Bár ezt nem minden tárhely szolgáltató engedélyezi.
2. válaszoló.
Komolyan ma már ennyi kell a híressé váláshoz???
Írsz egy blogbejegyzést, és híres vagy???
Nagyon régimódi lehetek, ha Én még úgy gondolom, hogy a híressé válásért meg kell küzdeni :/
Ó, egy bejegyzéstől nehezen leszel híres (persze úgy is lehetsz), sok bejegyzés kell ahhoz.
Magyarországon annyira nem jellemző (még?) ez, de elég ránézni a Goldenblog nyerteseire. Én például hallottam már olyan rendezvény reklámját, ahol külön felsorolták hogy milyen gasztrobloggerek lesznek a fellépő előadók. Vagy ott a 'paint mámor' nevű blog, a csajszinak eléggé felvitte az Isten a dolgát mióta elkezdte oda kirakni a munkásságát. Olyan könyvekből meg egy halom van amik blogok alapján születtek meg.
Direkt azért írtam a kiegészítésemet, mert reménykedtem benne, hogy ezt a választ fogod adni :)
Csak annyit fűznék hozzá, hogy én hírességről és nem elismertségről beszéltem, ezért ez utóbbival nem foglalkoznék. Rövidre fogva a szót, szerintem nem attól lesz híres valaki mert kiadja a műveit, hanem mert elolvassák. (Az hogy valaki attól híres lesz mert vakarja a hátsóját a tv-ben, más meg attól se hogy egész életében bele gebed a munkába megint egy másik kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!