Honlapon reklámmegjelenítéssel mennyit lehet keresni?
Tudom, hogy nézettségen múlik, de ha nem csak reklámból áll az oldal, hanem csak egy pár darab van akkor mondjuk mennyi nézettségre lenne szükség, hogy szerver/egyéb díjakon kívül egy havi ~20k-t meg tudjak keresni?
Vagy egyéb módon lehetne valahogy pénzt keresni? Nem milliókra meg százezrekre gondolok, csak egy tizenévesnek egy kis zsebpénzre. Érteni értek a dolgokhoz, ha valamihez nem értek akkor megtanulom, ez nem akadály.
Jó lenne, ha ilyen könnyű lenne pénzt keresni a neten...
Nézettség függő.
Egy kis látogatottságú oldallal szinte nulla összeget lehet keresni, de ha van napi 100-200.000 látogató, akkor azzal már lehet valamennyit.
Tizenévesen tanulj inkább, hogy majd legyen egy jó munkád.
(Illetve esetleg nyáron menj diákmunkára, bár azok nagy rablók, de a semminél több.)
Tudom, hogy nézettségfüggő, csak nem tudtam körülbelül sem, hogy mennyi látogató hoz már egy kis pénzt is. Ez a 100-200k komoly? Mert akkor ezt az ötletemet rögtön elvetem inkább.
Tanulást meg ez miatt nem hanyagoltam volna, nyáron meg mindig megyek is nyári munkára, de az nem olyan sok pénz, amint megkeresem kb el is költöm, most meg nyárig ha akarok valamit venni akkor szülőkre vagyok utalva, akiknek másra is kell költeni, szóval valahogy most is kéne pénzt csinálnom.
És ez a 20-30k nézettség szerinted is napi 100-200k látogató, vagy kevesebb?
Ez a 100-200.000-es nézettség... Egy kicsit sok ;) Főleg ha napi szintre van értve.
Csak hogy eláruljam a nagy titkot:
Etarget hirdetésnél kb 10.000-12.000 napi látogató kell, hogy elérd a havi 15.000-et. (Bár még ez is egy kissé túlzott szám, de az én adataim alapján ez a megfelelő)
Akinek meg 100.000 a napi látogatottsága, az meg minimum havi 1-2 milliót keres, elvégre azokon nem sima etarget, hanem cégek által kirakott hirdetések is vannak.
Ezért mondom hogy sok az a napi 100.000 látogató ;)
Már az is NAGYON jó ha 500-1000 látogatód van napi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!