Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ennyire nincs látogatója a...

Ennyire nincs látogatója a vaterának?

Figyelt kérdés
Nézem a termékeket amik fent vannak és átnéztem az összes kiemelt termékeket egy ruházati kategóriában! 2hete fent lévő aukciókat 30-100 látogató nézte meg! Ez nagyon kevés, főleg, hogy az első oldalon van... Elgondolkozok, hogy egyáltalán én is felrakjak-e kiemelve valamit is a vaterára..
2013. máj. 10. 13:58
 1/3 anonim válasza:
én szoktam nézni a vaterát de csak ha már tudom, hogy mit akarok venni, csak úgy én se szoktam nézegetni. Ha szerencséd van akkor megveszik. (ha valaki pont keres valamit amit te is felraktál)
2013. máj. 10. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom..

Felraktam egy terméket kiemelve tegnap este!

Az eredmény 6 látogató! :))))

Felraktam most félórája egy konkurens oldalra ugyanazt a terméket és nincs kiemelve, fél óra elteltével 32 látogató, 3 figyelő és hajnali 3 óra van! :D

/Oldal frissítést nem számolja!/

2013. máj. 11. 02:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Nincs Magyarországon más olyan oldal mint a vatera ami jobb?

Mert ezeket a termékeket amim van ezt csak otthonra tudom eladni ezt a pár darabot!

A többi esetében már nem foglalkozom a vaterával sem!

2013. máj. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!