Ennyire nincs látogatója a vaterának?
Figyelt kérdés
Nézem a termékeket amik fent vannak és átnéztem az összes kiemelt termékeket egy ruházati kategóriában! 2hete fent lévő aukciókat 30-100 látogató nézte meg! Ez nagyon kevés, főleg, hogy az első oldalon van... Elgondolkozok, hogy egyáltalán én is felrakjak-e kiemelve valamit is a vaterára..2013. máj. 10. 13:58
1/3 anonim válasza:
én szoktam nézni a vaterát de csak ha már tudom, hogy mit akarok venni, csak úgy én se szoktam nézegetni. Ha szerencséd van akkor megveszik. (ha valaki pont keres valamit amit te is felraktál)
2/3 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..
Felraktam egy terméket kiemelve tegnap este!
Az eredmény 6 látogató! :))))
Felraktam most félórája egy konkurens oldalra ugyanazt a terméket és nincs kiemelve, fél óra elteltével 32 látogató, 3 figyelő és hajnali 3 óra van! :D
/Oldal frissítést nem számolja!/
2013. máj. 11. 02:45
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs Magyarországon más olyan oldal mint a vatera ami jobb?
Mert ezeket a termékeket amim van ezt csak otthonra tudom eladni ezt a pár darabot!
A többi esetében már nem foglalkozom a vaterával sem!
2013. máj. 11. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!